placeholder
25 januari 2019

Werelderfgoed Kinderdijk present op Fiets en Wandelbeurzen

Samen met de andere Nederlandse Werelderfgoederen presenteert Kinderdijk zich binnenkort op twee fiets- en wandelbeurzen. De tienduizenden fiets- en wandelliefhebbers kunnen er hun hart ophalen.

Op zaterdag 2 en zondag 3 februari is evenementencomplex Flanders Expo in het Belgische Gent de place to be. De Jaarbeurs in Utrecht volgt van vrijdag 1 tot en met zondag 3 maart. De tien Werelderfgoederen die Nederland herbergt zijn op een gezamenlijke stand vertegenwoordigd.

Programma

Op de achtste editie van de Fiets en Wandelbeurs in Gent hebben de Werelderfgoederen gezelschap van zo’n 350 (commerciële) exposanten. De tienduizenden bezoekers vinden er alles wat fietsers en wandelaars nodig hebben: boeiende reisbestemmingen, fietsen/e-bikes, routes, kaarten, kleding en ga zo maar door. Dagelijks staan er rond de 50 (!) presentaties op het programma. De vijftiende Utrechtse editie biedt een vergelijkbaar programma, maar dan een dag langer. De Jaarbeurs en Flanders Expo zijn alle beursdagen open van 10.00 tot 17.00 uur.

De stand van de Werelderfgoederen vorig jaar.

De stand van de Werelderfgoederen vorig jaar.

Online bestel je tickets voor Gent en Utrecht met korting. Met een ticket heb je ook toegang tot de E-bike Experience en Bike Motion (in Utrecht) en de E-bike Challenge en Mount Expo (in Gent).

De tien door UNESCO erkende Werelderfgoederen in het Koninkrijk der Nederlanden zijn: Schokland en omgeving, Stelling van Amsterdam, Molencomplex Kinderdijk-Elshout, Willemstad Curaçao, ir. D.F. Woudagemaal, Droogmakerij de Beemster, Rietveld Schröderhuis, Waddenzee, Grachtengordel Amsterdam en Van Nellefabriek. Ze vertellen op bijzondere wijze het verhaal op het gebied van water en waterbeheer, burgersamenleving en (land)ontwerp.

De auteur