placeholder
29 december 2019

Online entreetickets kopen nog aantrekkelijker

Het wordt nog aantrekkelijker om online je ticket te bestellen voor een bezoek aan UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Vanaf 1 januari 2020 zijn tickets online 2 euro goedkoper dan aan de kassa’s.

De Stichting Werelderfgoed Kinderdijk (SWEK) werkt samen met onder meer de gemeenten Molenlanden en Alblasserdam aan een toekomstbestendig Kinderdijk. Door het almaar groeiende toerisme naar Nederland, en dus ook UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, zijn we genoodzaakt ons beleid op diverse terreinen kritisch tegen het licht te houden. Eén van de speerpunten is het stimuleren van de online-kaartverkoop. Hoe meer van onze gasten vooraf boeken, hoe beter wij in staat zijn de toeristenstroom in goede banen te leiden. We kunnen zo bijvoorbeeld beter monitoren of het op een bepaalde dag wellicht te druk wordt.

De molens van de Nederwaard.

De molens van de Nederwaard.

Korting

Wie via de website boekt, betaalt vanaf 1 januari 9 euro per entreeticket. Dat is 2 euro goedkoper dan aan de kassa’s. Wanneer je bijvoorbeeld met je gezin ons prachtige molencomplex bezoekt, is online boeken dus zéér aantrekkelijk! Op onze ticketpagina bestel je eenvoudig je toegangsbewijzen. We raden je aan voor een groene dag te kiezen. Zeker in het drukke voorjaar zijn er dagen dat we online geen tickets verkopen. Op de kalender hebben die dagen een grijze kleur.

LET OP: Aan groepen van vijftien personen of meer bieden we diverse arrangementen aan. Groepen krijgen alleen toegang met reservering! Meer informatie vind je op de groepspagina.

Download de Kinderdijk app voor diverse extra’s

Met je entreeticket krijg je toegang tot Museummolen Nederwaard, Museummolen Blokweer, de filmzaal in Hulpgemaal De Fabriek en het prachtige Wisboomgemaal uit 1868. En door je ticketnummer te koppelen in onze gratis app (Kinderdijk UNESCO Officieel) maak je gebruik van diverse extra’s.

Tickets bestellen

De auteur