placeholder
24 januari 2018

Ontdek het UNESCO Werelderfgoed van NEDERLAND te voet of per fiets

Hoe zien de Nederlandse werelderfgoederen eruit op de fiets? Kun je ook wandelen in werelderfgoederen? Hoe ziet de omgeving van een werelderfgoed eruit? Bezoek onze stand op de Fiets & Wandelbeurs in zowel Gent als Utrecht.

Save the date: 10 & 11 februari in Gent

Stichting Werelderfgoed Nederland is in februari en maart aanwezig tijdens de Fiets en Wandelbeurs in Gent en in Utrecht. In de stand zijn alle tien door UNESCO erkende werelderfgoederen vertegenwoordigd. Er is een weekend naar Ameland te winnen naast een ruim aanbod aan (gratis) wandel- en fietsroutes.

 

Werelderfgoed in Nederland

De tien door UNESCO erkende werelderfgoederen in het Koninkrijk der Nederlanden: Schokland en omgeving, Stelling van Amsterdam, Molencomplex Kinderdijk-Elshout, Willemstad Curaçao, ir. D.F. Woudagemaal, Droogmakerij de Beemster, Rietveld Schröderhuis, Waddenzee, Grachtengordel Amsterdam en Van Nellefabriek. Deze zijn uniek in de wereld. Ze vertellen op bijzondere wijze het verhaal van Nederland en de Nederlanders op het gebied van water en waterbeheer, burgersamenleving en (land)ontwerp.

ONS WERELDERFGOED IS WERELDBEROEMD… BINNENKORT OOK IN NEDERLAND!

2 tot 4 maart in Utrecht

Win een weekend of midweek voor twee personen naar Ameland

Tijdens de beurs kunnen bezoekers deelnemen aan de prijsvraag: Welke geur hoort bij welk werelderfgoed? Hoe ruikt het modder uit de Waddenzee of de lampenolie van de Stelling van Amsterdam? Deelnemers maken onder andere kans op arrangementen, dagtochten en toegangskaarten naar de werelderfgoederen. Met als hoofdprijs weekend of midweek voor twee personen naar Ameland.

Op welke stand vertegenwoordigen wij ons werelderfgoed?

Meer informatie is te vinden in de stand op 10 en 11 februari in Gent: direct bij de ingang – stand A.4 en op 2, 3 en 4 maart in de stand in Utrecht: hal 3, stand 3 B-42.

  • Koop kaarten met korting

    • Betaal slechts € 11,50 in plaats van € 16,00 aan de kassa!

De auteur