placeholder
25 september 2019

Voor het eerst alle locaties geopend in de winterperiode

Komende winterperiode blijven voor het eerst alle bezoekpunten geopend in UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Ook blijft rondvaartboot De Hopper varen.

Ook de winterperiode is zeer geschikt voor een bezoek aan UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. Wanneer het vriest en sneeuwt verandert de prachtige Kinderdijkse natuur in een betoverend mooi decor. De afgelopen jaren weten steeds meer toeristen ons ook in de koude(re) maanden te vinden. Daarom is besloten dat vanaf de winter 2019/2020 alle bezoeklocaties dagelijks geopend zijn en rondvaartboot De Hopper (die is verwarmd!) blijft varen. Ons winterseizoen loopt van 1 november tot en met 29 februari.

Toeschouwer in een prachtig decor.

Toeschouwer in een prachtig decor.

Naast Museummolen Blokweer blijven dus ook Museummolen Nederwaard, het Wisboomgemaal en de filmzaal in Hulpgemaal De Fabriek te bezoeken. We kleden ons bezoeklocaties gezellig ‘winters’ aan. Afgelopen jaren was in januari alleen Museummolen Blokweer open en hanteerden we een gereduceerd tarief. De volledige openstelling betekent niet dat het traditionele winteronderhoud aan de museummolens en erven wordt geschrapt. Waar mogelijk worden de werkzaamheden aan de museummolens en op de molenerven, onderdeel van het ‘verhaal’ dat we vertellen. Voor groepen van minimaal 15 en maximaal 25 personen bieden we in de winterperiode het Winterarrangement aan.

Actuele openingstijden
Bekijk video Bekijk video
Zo mooi is het hier als het sneeuwt...

De auteur