placeholder
30 december 2018

Noodzakelijk winteronderhoud in januari

In de eerste weken van het nieuwe jaar staat bij UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk traditiegetrouw het winteronderhoud op het programma. Omdat dan niet alle locaties open zijn bezoek je ons tegen een gereduceerde prijs!

Elk jaar gebruiken we de maand januari voor het uitvoeren van noodzakelijk onderhoudswerk. Museummolen Nederwaard is enkele weken niet te bezoeken vanwege de jaarlijkse verfbeurt. Ook het Wisboomgemaal is in de eerste maand van 2019 gesloten. Onze rondvaartboten liggen enkele weken op de kade voor een opknapbeurt.

Korting

Maar niet getreurd: er blijft meer dan genoeg over om van te genieten! Museummolen Blokweer is dagelijks tussen 10.00 en 16.30 uur te bezoeken. Stap binnen in dit in 1630 gebouwde monument en dompel je onder in het leven van de jaren 50 van de vorige eeuw. Uiteraard is ook de Molenhoek open, van 10.00 tot 16.30 uur. Daar kun je terecht voor een hapje en drankje en een souvenir scoren. Vanwege de beperkte toegankelijkheid hanteren we in januari aangepaste prijzen. Volwassenen bezoeken het Werelderfgoed voor € 4,50. Kinderen tot en met 12 betalen € 2,50, terwijl de kleinsten tot en met 3 gratis mee mogen.

In Kinderdijk wordt jaarlijks veel onderhoud uitgevoerd.

In Kinderdijk wordt jaarlijks veel onderhoud uitgevoerd.

Dit jaar bieden we voor het eerst een winterarrangement aan. Want voor wie iets meer rust zoekt is deze periode juist uitermate geschikt om de 19 iconische Kinderdijkse molens te bezoeken. Voor fotografen biedt het winterseizoen tal van uitdagingen, zeker als de temperatuur onder het vriespunt duikt. Surf snel naar onze winterpagina voor meer informatie en om te boeken!

Winterarrangement

De auteur