placeholder
13 juli 2018

Voorbereiding Verlichtingsweek in volle gang

De Verlichtingsweek is een jaarlijks terugkerend hoogtepunt in het Werelderfgoed Kinderdijk. De voorbereidingen voor het evenement zijn inmiddels in volle gang. Het belooft opnieuw een sprookjesachtige eerste week van september te worden!

Van 3 tot en met 8 september worden onze negentien molens tijdens de donkere uurtjes vol in het licht gezet. Elk jaar weer een fenomenaal gezicht. Smullen voor elke fotograaf. De voorbereidingen voor het bijzondere evenement zijn in volle gang.

Leun achterover en zie de molens aan je voorbij trekken

Bekijk video Bekijk video
Vorig jaar tijdens de verlichtingsweek

Wie onze prachtige hoofdrolspelers van nóg dichterbij wil bewonderen moet zeker een ticket kopen voor één van onze rondvaarten. Onze schippers varen speciaal voor deze gelegenheid elke avond tot in de late uurtjes door. Leun ontspannen achterover en zie de molens langzaam aan je voorbij trekken. Wil je nog iets extra’s? We bieden één avond een exclusief arrangement aan, inclusief drankje en onder leiding van een gids, op ons nieuwe beurtschip Jantina. Elke avond is ook het terras van de Molenhoek open voor een drankje en borrelhapje.

Na het succes van vorig jaar bieden we ook nu weer de kans aan (hobby)fotografen om een workshop te volgen. Vier topfotografen nemen de deelnemers in de avonduren mee naar exclusieve locaties om de mooiste plaatjes te schieten. De inschrijving daarvoor start binnenkort. Uiteraard staat de vrijdagavond ook in het teken van de traditionele Molenmarkt in het dorp.

  • Meer weten over dit evenement?

    • Lees hier alles over op onze evenementenpagina
Hobby fotografen tijdens de exclusieve workshop

Hobby fotografen tijdens de exclusieve workshop

De auteur